Policajka udarila biciklistu pa pobegla sa mesta nesreće: Oboje su bili pod dejstvom alkohola

Muškarac je nakon udarca zadobio teže povrede, a policajka umesto da mu pruži pomoć i pozove hitnu pomoć, nastavila je da vozi

  • 2
Biciklistička nesreća, bicikl, biciklista Foto: Shutterstock

Istarska policija objavila je detalje nesreće u Rovinju u kojoj je teže povređen biciklista. 

Istraga je pokazala da je biciklistu kolima udarila 33- godišnj policajka koja je odmah pobegla sa mesta nesreće, bez da je pružila pomoć povređenom muškarcu.

Nesreća se dogodila oko jedan sat popodne kada je policajka, koja je upravljala vozilom VW Polo, u ulici Braće Božić u Rovinju, tokom skretanja desno na raskrsnici udarila biciklistu koji je prelazio preko pešačkog prelaza. Muškarac je nakon udarca zadobio teže povrede, a policajka umesto da mu pruži pomoć i pozove hitnu pomoć, nastavila je da vozi.

Ona je kasnije privedena, a alkotest je pokazao da je ona imala 0,35, a biciklista čak 1,49 promila alkohola u krvi, piše Index

Službenici kriminalističke službe policijske uprave u Istri ispitali su 33-godišnju ženu zbog sumnje da je izazvala saobraćajnu nesreću i tom prilikom nije pružila adekvatnu pomoć povređenom i protiv nje će biti podneta prijava.

Budući da je reć o policajki koja u trenutku udesa nije upravljala službenim autom, protiv nje će u skladu sa Zakonom o policiji biti preduzete adekvatne mere zbog povrede službene dužnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Minaaa

    24. jun 2021 | 17:14

    Šta će žene u policiji i vojska ko to izmisli nije normalan to je za muškarce ne za žene

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA