≫ 

Banjalučani na poseban način odali počast lekarima: Ispred Doma zdravlja oslikan mural

Specijalista radiologije u Domu zdravlja Zoran Radulović rekao je da ovaj impresivni mural obeležava prošlu i ovu godinu borbe protiv pandemije izazvane korona virusom

  • 0
JZU Dom zdravlja Banja Luka  mural Foto: Facebook/JZU Dom zdravlja Banja Luka/Nataša Rogić.

Mural posvećen medicinskim radnicima oslikan je ispred ulaza u Higijensko-epidemiološku službu Doma zdravlja u Banjaluci, u znak zahvalnosti i sećanja na njihovu borbu protiv korona virusa.

Direktor Doma zdravlja Nevena Todorović rekla je da je mural oslikala amater umetnik, psiholog Nataša Rogić, a da je proces trajao 15 do 20 dana, piše Srpskainfo.

- U razgovorima se rodila ideja da se zid ispred Higijensko-epidemiološke službe oslika i oplemeni na način da se prikaže u mnogo lepšim i svetlijim bojama i da se da do značaja zdravstvenim radnicima - rekla je Todorovićeva.

JZU Dom zdravlja Banja Luka  mural Foto: Facebook/JZU Dom zdravlja Banja Luka/Nataša Rogić.

Specijalista radiologije u Domu zdravlja Zoran Radulović rekao je da ovaj impresivni mural obeležava prošlu i ovu godinu borbe protiv pandemije izazvane korona virusom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA