≫ 

Suprug napadnute žene u Splitu: Ovo je pokušaj ubistva, povređena joj je vilica, dobro je živa

On je dodao da je puka sreća je što je nije ubio

  • 4
Muškarac tuče ženu u Splitu Printskrin: dalmatinskiportal.hr

Dva brutalna napada na žene dogodila su se rano jutros u Splitu. Suprug jedne od napadnutih žena, koji je ranije danas nudio i novčanu nagradu za informacije o počinitelju ispričao je medijima kako se njegova supruga sada oseća.

- Ovo je pokušaj ubistva. Došao je da pita za čašu vode. Kad je okrenula leđa, videli ste šta se dogodilo. Vrlo teško priča, vilica je oštećena dosta. Ima hematone po rukama vratu i po glavi - rekao je Damir, suprug jedne od pretučenih žena, za Dnevnik.hr.

On je dodao da je puka sreća je što je nije ubio.

- Jedna žena je pozvala pomoć. Došli su drugi ljudi. Taj gospodin je prema rečima očevidaca nonšalantno odšetao. Nije bežao. Nonšalantno, kao da se ništa nije dogodilo da bi 20 minuta kasnije napao drugu osobu - rekao je Damir, piše Dnevnik.hr.

Podsetimo, tokom jutarnjih sati brutalno su napadnute i pretučene dve žene, a napao ih je isti muškarac (28). Na sebi je imao sive pantalone i majicu.

Napad na prvu ženu dogodio se malo iza 7 sati kada je trebalo da otvori ugostiteljski objekat. Napadač je zamolio za čašu vode, a onda ju je s leđa snažno udario pivskom flašom po glavi. Kada je žena pala, nastavio je da je udara rukama i nogama. Kada su naišle prolaznice, napadač se okrenuo i otišao.

Policija je izvestila da su oko 7.45 sati dobili dojavu da je u ulici A. B. Šimića muškarac fizički napao ženu prilikom ulaska u zgradu, nakon čega je pobegao. U ovom napadu je žena zadobila tešku povredu noge.

Oba napada zabeležile su nadzorne kamere.

Napadač je uhapšen danas oko 16 časova, a u dosijeu ima niz krađa, razbojništava, provala, prisile, nedozvoljenog držanja oružja.

Video: Ogavni snimak iz Splita: Tražio vode, udario ženu flašom u glavu i brutalno tukao

Ko je Aleksandar iz Gline?

Kako saznaje Index, 28-godišnji Aleksandar N, koga navodno zovu Aca Srbin poreklom je iz Gline i već godinama je dobro poznat policiji širom Hrvatske.

Napadač u dosijeu ima niz krađa, razbojništava, provala, prisile, nedozvoljenog držanja oružja.

Još kao dvadesetogodišnjaka protiv njega su podnete prijave zbog provala u vikendice, kuće i krađe izradnji po Glini, Gvozdu, Karlovcu, Sisku, Križevcima, Krku i Zagrebu.

Aleksandar Nišević Foto: Facebook

Samo prošle godine policija ga je prijavljivala oko pet puta. Kriminalom je počeo da se bavi u Glini i Gvozdu, a u poslednje vreme najviše je "operisao" po Splitu.

Hvalio se bežanjem od policije

On se 2016. godine na Fejsbuku hvalio bežanjem od policije.

Aleksandar Nišević Printskrin: Facebook

- Uf za dlaku sreća pa sam brži , 4 policajca me hvata, ali ostala je prašina iza mene haha, kakav dan - napisao je na Facebooku u rujnu 2016. godine.

Video: Još jedan snimak stravičnog nasilja u Splitu: Muškarac brutalno pretukao devojku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA