Novi okršaj škaljaraca i kavčana u zatvoru: Suparnika opet polivali vrelim uljem

R. K. je izveden na šetnju i u trenutku kada je prolazio pored sobe u kojoj je smešteno pet osoba, koje se tretiraju kao kavčani, kroz otvor sobe, polili su ga vrelim uljem

  • 1
zatvor

foto: pixabay.com

U Istražnom zatvoru grupa pritvorenika, koja je nedavno polila uljem Janka Vukadinovića, ponovo je učinila isto, ali ovog puta mesta napada je bio R. K, koji je navodno blizak škaljarskom klanu, javlja Pobjeda.

Napad se dogodio iz iste sobe, po sličnom scenariju. R. K. je izveden na šetnju i u trenutku kada je prolazio pored sobe u kojoj je smešteno pet osoba, koje se tretiraju kao kavčani, kroz otvor sobe, polili su ga vrelim uljem.

Rečeno je da R.K, koji je uhapšen zbog droge, nije zadobio teže povrede prilikom ovog napada.

Podsetimo, pre dvadesetak dana ista grupa napala je pritvorenika Janka Vukadinovića. Polomili su otvor na vratima i polili ga vrelim uljem. Vukadinović, koji je u policijskim evidencijama označen kao pripadnik škaljarskog klana, prolazio je pored sobe u kojoj borave kavčani i jedan od njih kroz otvor je prosuo ulje po njegovim nogama.

Njemu je ukazana pomoć, a jedan od pritvorenika, koji je, kako je to sam kazao, napao Vukadinovića, smešten je u samicu.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    27. jul 2021 | 13:32

    Pa za sta su placeni cuvari. Ako nece da rade po propisu neka im se da otkaz.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA