≫ 

Podstanar izbo stanodavku u Zagrebu, zadao joj kobnu posekotinu: Podignuta optužnica zbog ubistva

Amira E. (44) optužnica tereti da je 29. aprila oko 6.30 sati, u stanu u Zagrebu, u kom je stanovao kao podstanar, tokom svađe i fizičkog sukoba, nožem zadao više rana 74-godišnjoj stanodavki

  • 0
Hrvatska policija, Croatian police Foto-ilustracija: Karl Thomas / allOver Photo / Profimedia

Državno tužilaštvo u Zagrebu podiglo je u utorak pred zagrebačkim Županijskim sudom optužnicu protiv 44-godišnjeg Amira E. zbog ubistva 74-godišnje stanodavke, navodi Hina.

Tužilaštvo je saopštilo da ga optužnica tereti da je 29. aprila oko 6.30 sati, u stanu u Zagrebu, u kom je stanovao kao podstanar, tokom svađe i fizičkog sukoba, nožem zadao više rana 74-godišnjoj stanodavki.

Amir E. se tereti da je stanodavki zadao rane oba dlana, prstiju, ručnog zgloba, šake, vrata s povredama leve zajedničke karotidne arterije, glave i vilice, vrata i područja iznad ključne kosti i ranu u levom akromioklavikularnom zglobu.

Žrtva je, po zadobijanju rane vrata s povredama leve zajedničke karotidne arterije, vrlo brzo izgubila svest i pala na tlo zadobivši pritom povrede leve strane glave i vrata, kao i levog ramena. Ta posekotina predstavljala je posebno tešku telesnu povredu zbog koje je 74-godišnjakinja preminula 5. maja iako su preduzete mere intenzivnog lečenja, dok ostale rane predstavljaju, svaka za sebe, telesnu povredu.

U optužnici je predloženo da se protiv Amira E, koji je u istražnom zatvoru, produži istražni zatvor zbog opasnosti od bega i ponavljanja krivičnog dela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA