≫ 

Pljačkaš u Mostaru razbijao zlataru i onesvestio vlasnika: Ovaj došao sebi, pa ga savladao

Navodno je vlasnik teško povređen, a ispred zlatare se nalazi mnogo krvi

  • 0
Policija, republika srpska, BIH Bosna, Bosanska policija,  Bosnian,police Republic Srpska

Foto-ilustracija: Alamy/Profimedia

U zlatari u Mostaru došlo je do obračuna, odnosno pokušaja pljačke prilikom čega je došlo do fizičkog sukoba između vlasnika i pljačkaša, a obojica su zbog povreda hospitalizovani.

Portparol MUP Ljudevit Marić rekao je da je slučaj koji se dogodio u ulici Petra Krešimira policiji prijavljen u 19.07 sati, piše Klix.ba.

- U zlataru je upala jedna osoba inicijala E. P. i razbijala je inventar po zlatari i nanela povrede vlasniku P. D. Obojica su zadobila povrede i hospitalizovani su u mostarskoj bolnici - rekao je Marić.

Prema rečima očevidaca, pljačkaš je ušao u zlataru pretvarajući se da je kupac, a zatim je udario i onesvestio vlasnika koji je tu radio. Uzeo je dva paketa zlata i pokušao da pobegne, međutim vlasnik je došao sebi, oteo mu palicu i zatim ga savladao.

Navodno je vlasnik teško povređen, a ispred zlatare se nalazi mnogo krvi.

Na mestu događaja su policijski službenici koji obavljaju uviđaj, a sa slučajem je upoznat i dežurni tužilac Hercegovačko-neretvanskog kantona. S obzirom na to da se zlatara nalazi preko puta banke koja je pokrivena video nadzorom, očekuje se da će biti poznat tačan tok događaja.

Video: Žrtva preduhitrila pljačkaše pa zapucala: Razbežali se glavom bez obzira

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA