≫ 

Ubistvo na ostrvu Krk: Zadavio suprugu, pa tri dana proveo kraj njenog beživotnog tela

Ono što je pobudilo sumnju kod komšija bile su potpuno spuštene roletne stana u kojem je pronađeno beživotno telo zadavljene žene, saznanje da nju niko nije video nekoliko dana, ali i to što se tokom vikenda čula buka

  • 0
Hrvatska, višestruko ubistvo, Igor Nađ ubijene Maja Josipa Tojagić

Foto: Tanjug/FaH/ Damir Sencar

U stanu je pronađeno beživotno telo sredovečne Ruskinje nastanjene u Nemačkoj, koja je, navodno, zadavljena. Strašan zločin se dogodio u Krku, iako se još uvek ne zna kada je počinjen. Ženska osoba, navodno strana državljanka, pronađena je sinoć mrtva u stanu višespratne kuće u krčkoj ulici Mali Kartec, na kućnom broju 57, prenosi novilist.hr

Iako je u trenutku obilaska mesta zločina još uvek trajao uviđaj, posebno za javnost, još uvek nije bilo mnogo raspoloživih službenih informacija, u razgovoru s upućenima u događaj – mahom komšija, saznalo se da je prema svemu sudeći život izgubila srednjovečna žena, navodno Ruskinja nastanjena u Nemačkoj, sestra vlasnice stana u kojem je telo ubijene u utorak uveče pronađeno.

Ono što je pobudilo sumnju kod komšija bile su upravo potpuno spuštene roletne stana u kojem je pronađeno beživotno telo zadavljene žene, saznanje da nju niko nije video nekoliko dana ali i informacija da se tokom vikenda čula buka.

"Novi list" saznaje od Krčana koji su, ni sami ne sluteći, verovatno posredno svedočili ubistvu u stanu u zgradi u kojoj je spomenuti par već neko vreme boravio, tokom noći sa subote na nedelju čula se svađa, susedi kažu da su razmirice prekinute oko jedan sat iza ponoći.

Već idućeg dana, suprug nesrećne žene viđen je kako oko svog belog volvo-a nemačkih registarskih tablica, sinoć nespretno parkiranog na putu pred prostranim dvorištem luksuzne zgrade opremljene bazenom, rastrojeno hoda i sa sebe skida i baca odeću.

Naravno, odmah je pozvana policija i hitna pomoć, službe su se pojavile na spomenutoj krčkoj adresi oko 19 sati. U vreme obilaska spomenute zgrade, oko 21 sat, trajao je uviđaj a kako se saznaje, sused i suvlasnik kuće policiji je davao svoj iskaz.

Ono što se iz iskaza očevidaca može zaključiti jeste da je, prema svemu sudeći, spomenuti “ruski Nemac” puna tri dana bio u stanu sa svojom mrtvom partnerkom.

Sve detalje stravičnog zločina policija će rasvetljavati narednih dana, a u svemu bi im osim tragova koje će forenzičkim pregledom mesta zločina verovatno biti pronađeni, sigurno pomoći i saznanja stanara okolnih kuća smeštenih na samom rubu najzapadnijeg dela grada Krka.

Video: Snimci s mesta tragedije: Sportista zapalio troje dece i ženu u kolima, on se izbo na ulici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA