Ostvareno odlično poslovanje Olimpijskog centra Jahorina tokom prvog polugodišta

Olimpijski centar Jahorina ostvario je odličan poslovni rezultat tokom prvih šest meseci tekuće godine

  • 0
Olimpijski centar Jahorina

Foto: Marija Nišić

Nakon najuspešnije zimske ski sezone u istoriji ovog centra, njihovo poslovanje nastavilo se uzlaznom putanjom. Uvidom u šestomesečne preseke poslovanja uočen je porast prihoda za 33 odsto u odnosu na isti period prethodne godine.

Promet Olimpijskog centra Jahorina iznosi više od 5.000.000 EUR dok je ostvareni prihod gotovo 2.300.000 EUR. Ono što je najzančajnije je svakako podatak da u vreme kada su mnoge firme suočene sa krizom prouzrokovanom epidemijom koronavirusa vršile otpuštanje radne snage, Olimpijski centar Jahorina zadržao je sve radnike i vršio dodatna zapošljavanja. U odnosu na isti period prošle godine u proteklih šest meseci prosečno mesečno u ovom centru su zapošljavali 30 radnika više.

Zahvaljujući pažljivo odabranim investicijima i njihovim dobrim upravljanjem, Olimpijski centar Jahorina predstavlja primer odličnog poslovanja čak i u uslovima koji nisu povoljni.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA