Detalji užasa na Krku: Žena umrla od alkohola, telo dva dana bilo u kući, muž nije pomogao

Utvrđeno je da je u krvi imala 3,6 promila alkohola i da je umrla dva dana pre nego što je policija, po dojavi, pronašla njeno telo

  • 1
Hrvatska, višestruko ubistvo, Igor Nađ ubijene Maja Josipa Tojagić Foto: Tanjug/FaH/ Damir Sencar

Nalazom obdukcije i toksikološkim veštačenjem utvrđeno je da je 47-godišnja ruske državljanke iz Nemačke u gradu Krku umrla zbog akutnog trovanja alkoholom, a privedeni Nemac je krivično prijavljen jer nije pružio pomoć, saopštila je PU primorsko-goranska u četvrtak.

Utvrđeno je da je u krvi imala 3,6 promila alkohola i da je umrla dva dana pre nego što je policija, po dojavi, pronašla njeno telo.

Policija je 27. jula uveče obaveštena o pronalasku tela žene u apartmanu u gradu Krku.

U apartmanu je policija zatekla i 46-godišnjeg državljanina Nemačke. On je uhapšen i priveden pod uticajem alkohola u koncentraciji od 2,9 promila. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da nije pomogao ženi, pa je krivična prijava protiv njega podnesena nadležnom državnom tužilaštvu.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja kako bi se otkrile sve okolnosti ovog nesrećnog događaja, saopštila je policija.

U prvom saopštenju o ovom događaju o ovom događaju policija je navela da je reč o ubistvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA