Snimak brutalne racije na Cetinju: Policajac rekao Roganoviću da legne, pa počeo da ga gazi po glavi

Roganović je rekao da je podneo prijavu protiv policajca koji je fizički nasrnuo na njega

  • 45

Snimak racije u jednom lokalu na Cetinju, na kojem se vidi kako policajac gazi po glavi i šutira muškarca koji ne pruža otpor, izazvao je veliku buru.

Policija je kontrolu objekta sprovela sinoć, a tom prilikom jedan od policajaca upotrebio je prekomerenu silu, zbog čega je Uprava policije pokrenula i istragu.

- Uprava policije raspolaže saznanjima da je tokom vršenja policijskih poslova u navedenom objektu došlo do prekoračenja ovlašćenja na štetu jednog od lica prema kojem su se primenjivale mere kontrole. Apsolutno poštujući osnovna ljudska prava, pokrenute su interne procedure koje se odnose na utvrđivanje svih okolnosti i činjenica vezanih za predmetni slučaj - saopštili su iz crnogorske policije.

Kako javljaju crnogorski mediji, policajac je upotrebio prekomerenu silu nad vlasnikom lokala, Ivanom Roganovićem, koji je rekao da je napadnut iako je ispoštovao sve što mu je rečeno.

On je za Radio Cetinje rekao da je prilikom naredbe pripadnika Specijalne policije "uradio kako mu je rečeno, spustio se na kolena, a kada mu je rečeno da legne uradio je i to". Prema iskazu datom policiji, Roganoviću su navodno upućene uvrede, nakon čega su usledili udarci nogom. Roganović je, kako se navodi, podneo krivičnu prijavu.

Incident se dogodio oko 22 sata u bašti Roganovićevog lokala, koji se nalazi u Ulici Bulevar crnogorskih junaka na Cetinju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    29. jul 2021 | 18:02

    Ali, meni je najjača rečenica "U ulici crnogorskih junaka"..... Hahahahahahahahahahaha, crnogorskih "junaka", hahahahahah, junaka?!?!?!?!?!? Pa još crnogorskih?!?!?!

  • Мали Радојица

    29. jul 2021 | 17:11

    Незнам што то пишете то се дешава у другој држави?

  • real madrid

    29. jul 2021 | 16:58

    Kakva drzava takva i policija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA