≫ 

Srpski turisti na aerodromu u Tivtu bez klime čekali avion 6 sati: Ovo nije prvi put ovog leta

Putnici su se, kako navodi podgorički list, žalili da ne mogu da napuste zgradu aerodroma gde nema klime, da je među njima i veliki broj dece i da je praktično neizdrživo

  • 10
Montenegro erlajns, Montenegro airlines, devojka, žena, zakasnila na avion Foto-ilustracija: Printskrin: Youtube/ Al Jazeera Balkans, Shutterstock

Više od 200 putnika šest sati je na aerodromu Tivat danas čekalo da poleti za Beograd avionom kompanije "Er Montenegro".

Kako prenose podgoričke Vijesti, let je bio zakazan u 11 časova, da bi bio odložen za 12 časova, pa potom opet i po poslednjoj najavi trebalo za 18 časova.

Prema podacima na sajtu Aerodroma Crne Gore, svi avioni na liniji Tivat-Beograd su poleteli, dok je u toku čekiranje za let u 19.30 sati.

Putnici su se, kako navodi podgorički list, žalili da ne mogu da napuste zgradu aerodroma gde nema klime, da je među njima i veliki broj dece i da je praktično neizdrživo.

Vijesti pišu, pozivajući se na nezvanične izvore, da je probleme izazvalo ispadanje iz saobraćaja aviona tipa ''embraer E-190'' (D-ACJJ) koji Er Montenegro iznajmljuje od nemačke kompanije ''Džerman ervejs''.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oo

    30. jul 2021 | 20:22

    Ostavio bih vas ja celo leto Ovolike bsnje, planine ,jezera s vi kod onih koji su prvi priznali kosovo, prvi otvorili ambasadu siptarima, prrvi priznali genocid.Nego i omi vladaju beogradom, nikad vam ne bih poslao avion, izvolte pesice

  • Dejan

    30. jul 2021 | 20:31

    Pa idite ponovo dole...

  • Oni

    30. jul 2021 | 20:43

    Neidemo tamo gde nemamo naseg ambasadora jer kada se nesto neplanirano desinema koga da zoves

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA