≫ 

Užas na Jadranu: Mladi par ostavio dvoje dece i psa zaključane u automobilu sat vremena

Policija je dobila poziv oko 19.30 časova, a istragom je ustanovljeno da su deca i ljubimac bili u vozilu sat vremena

  • 27
Dete, devojčica, dečak, zaboravljeni u automobilu, autu, vrućina, sunce Foto: Profimedia

Hrvatska policija uhapsila je muškarca i ženu nakon što su dobili dojavu da u jednom zaključanom vozilu u Poreču pronašli dvoje dece i psa.

Policija je dobila dojavu oko 19.30 časova, da je na parkingu u Ulici Mate Vlašića u automobilu "VW Caddy" nemačke registarske oznake, zaključano dvoje dece i pas. Kada su stigli na mesto događaja, zatekli su državljanku Nemačke (28) koja je neposredno pre toga otključala automobil.

Policija je pozvala ekipu hitne medicinske pomoći Poreč, koji su pružili pomoć deci koja su zbog razvijenih simptoma iscrpljenosti od toplote prevezena u pulsku bolnicu. Nakon što im je pružena adekvatna pomoć, deca su otpuštena iz bolnice dok je brigu o psu preuzela nadležna veterinarska ambulanta.

Osim žene priveden je i nemački državljanin (28), a istragom je utvrđeno da su deca i pas u zaključanom vozilu koje je ostavljeno na parkingu ispred tržnog centra proveli sat vremena.

Kako pišu pojedini mediji, u automobilu su ostavljene devojčice u dobi od 6 i 8 godina. Privedena 28-godišnjakinja je majka dece, a uhapšeni 28-godišnjak je njen partner.

Video: Psić pobegao iz slupanog auta, napravio još veći zastoj na auto-putu, jurili ga i vozači i policija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strasno

    1. avgust 2021 | 11:26

    Oni u klimatizovan TC a deca i pas na +50 C

  • Duka

    1. avgust 2021 | 11:35

    Retardi

  • JA

    1. avgust 2021 | 12:12

    Hvala Bogu da su deca i pas preziveli, da se sve ipak dobro zavrsilo a roditelji nek odgovaraju za svoj nemar.....ostaviti decu u autu na + 50 stepeni je van pameti.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA