≫ 

Urađena obdukcija deteta (4) koje je nađeno mrtvo u automobilu kod Banjaluke: Otkriven uzrok smrti

Telo deteta pronađeno je juče oko 16.30 sati u automobilu u dvorištu porodične kuće u zaseoku Dragičević

  • 9
Dete u automobilu, toplotni udar Foto-ilustracija: Shutterstock

Četvorogodišnje dete, koje je pronađeno mrtvo u automobilu u mestu Donja Piskavica, preminulo je usled pregrevanja, izjavio je danas Srni patolog i direktor Zavoda za sudsku medicinu Republike Srpske Željko Karan.

- Vozilo je bilo na suncu, a unutra je bilo kao u rerni - rekao je Karan, koji je radio obdukciju po nalogu dežurnog tužioca.

Telo deteta, rođenog u Nemačkoj, pronađeno je juče oko 16.30 sati u automobilu u dvorištu porodične kuće u zaseoku Dragičević.

Uviđaj na licu mesta obavio je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banja Luka Siniša Marković sa policijskim službenicima banjalučke Policijske uprave.

Video: Spirala smrti! Evo kako vrućina može da bude fatalna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vosa

    1. avgust 2021 | 14:36

    Tuga, roditelji na robiju

  • Sone

    1. avgust 2021 | 15:39

    Nemogu da razumem da neko zaboravi da mu je dete ostalo u kola na vrućini. Kakvi su to debili od roditelja? Boze sačuvaj decu od ovakvih monstruma

  • Ljubica

    1. avgust 2021 | 15:27

    Dusa mala nevina. Kakva nesrecna sudbina!. Ovde ne bi trebalo da se komentarise tema roditeljstva, jer ovi nesrecnici sto su ostavili dete da umre daleko su od roditelja. Ovde se postavlja pitanje i potvrdjuje, da to nisu ljudi vec monstrumi kakvi na svetu ne treba da egzistiraju. Jednostavno, nema pravih reci da se isti opisu. Ogromna tragedija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA