≫ 

Bizarna scena u Bijeljini: Muškarac urinirao pod prozorom, pa dobio pepeljaru u glavu

Povređenom M. K. u Medicinskom centru Bijeljina konstatovane su lakše telesne povrede

  • 0
Policija, republika srpska, BIH Bosna, Bosanska policija,  Bosnian,police Republic Srpska Foto-ilustracija: Alamy/Profimedia

Policajci iz Bijeljine imali su sinoć neobičnu intervenciju. Naime, oni su osumnjičili I. Đ. da je pogodio u glavu pepeljarom M. K. kojeg je video kako urinira ispod njegovog prozora, navedeno je u saopštenju Policijske uprave Bijeljina.

U saopštenju je takođe navedeno da je patrola prilikom obilaska terena oko 23.10 sati uočila muškarca koji je imao povrede glave te je krvario, prenosi Avaz.ba.

- Identifikacijom je utvrđeno da se radi o M. K. On je policajima izjavio da je povredu glave zadobio kada je neko iz zgrade bacio pepeljaru koja ga je pogodila u glavu. Povređeni je policajcima pokazao sa kojeg prozora je bačena pepeljara - navedeno je u saopštenju.

Nakon toga su policajci obavili razgovor sa I.Đ. koji je naveo da je zatekao M.K. dok je vršio malu nuždu pod njegovim prozorom, te da ga je upozorio, ali da mu je on kamenom razbio prozor, nakon čega je on bacio pepeljaru i pogodio ga u glavu.

Povređenom M. K. u Medicinskom centru Bijeljina konstatovane su lakše telesne povrede.

O svemu je obavešteno Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA