≫ 

Kako je lepa Marina, osumnjičena za šverc 1,4 tone kokaina, mamila uzdahe navijača

Marina snimljena više puta kako vatreno navija na košarkaškim utakmicama Partizana, gde je privlačila pažnju prisutnih

  • 29
Budo i Marina Krstović Kokain Hapšenje Crna Gora Foto: dan.co.me/Žana Bojanić

Čitav region bruji o Marini Krstović (27), lepotici koja je privedena zajedno sa ocem Budimirom Krstovićem, poznatijim kao Buda Banana, zbog sumnje da su umešani u šverc 1.400 kilograma kokaina.

Danas je stigla vest da im je određen pritvor do 30 dana, i to dva nakon što su bili pušteni da se brane sa slobode. Kao bomba je tada odjeknula vest tada da ih je na slobodu pustio sudija, sa kojim su inače u kumovskim odnosima.

Marina je od tada u žiži interesovanja, a mnogi su se prisetili i kako je vatreno navijala na utakmicama KK "Partizan".

Marina je, naime, posećivala utakmice nakon što je njen otac Budimir Krstović 2015. godine izabran u petočlanu radnu komisiju koja je vodila KK "Partizan" do izbora novog predsednika.

Njeno vatreno navijanje, ali i nerviranje kada je Partizan gubio, privlačilo je pažnju prisutnih na utakmicama u Beogradu, a nije promakla ni ekipi Telegrafa.

Tako je Telegraf još 2014. godine pisao o navijačici koja je izazvala pometnju na košarkaškom meču Evrolige između Partizana i Galatasaraja u Kombank Areni.

Tada je sedela u prvom redu Arene gde sede najokoreliji "grobari", a nije mogla da promakne oštrom oku našeg reportera u izazovnoj crvenoj majici.

Sledeće godine ponovo je privukla pažnju na košarkaškom derbiju između Partizana i Crvene zvezde u Pioniru. I tada je zdušno bodrila crno-bele, a sedela je u prvim redovima do parketa.

Marina je i tada skakala i aplaudirala na poene voljenog tima, a nervirala se kada su grešili ili kada je protivnički tim poentirao.

Kako je tada navijala, možete da pogledate u našem snimku:

Podsetimo, Budimir i Marina Krstović, koje su istražni organi doveli u vezu sa zaplenom 1.400 kilograma kokaina, privedeni su pre nekoliko dana nakon što je u njihovom magacinu pronađena ogromna količina kokaina.

Nakon saslušanja, pušteni su da se brane sa slobode. Više državno tužilaštvo u Crnoj Gori žalilo se na odluku sudije nakon čega im je određen pritvor do 30 dana.

Prethodno im je sudija izrekao mere nadzora kao što su zabrana napuštanja mesta stanovanja, oduzimanje pasoša i obaveznog javljanja policiji, ali je Veće Višeg suda u Podgorici ovu odluku preinačilo i njima je danas određen pritvor.

Podsećanja radi, kontejner s bananama u kojem je bio kokain vredan oko stotinu miliona evra u barsku luku stigao je 24. avgusta, tri sata posle ponoći, brodom "MSC Charlotte" koji je prethodno svraćao u luku Kopar.

MSC Charlotte je mali - fider brod, koji iz italijanske luke Đoja Tauro preuzima kontejnere pristigle s dalekih destinacija i razvozi ih Jadranskim i Egejskim morem.

Kada je pod zastavom Liberije uplovio u Bar, crnogorski policajci i carinici već su imali operativnu informaciju da u paketima banana nije samo voće, ali su ovog puta odlučili da teret prate do kraja, prenose Vijesti.

Teretnjak u kojem su smeštene banane odveo ih je do zetskog sela Mojanovići gde su 26. avgusta uveče uhapšeni otac i ćerka, u čijem magacinu su istovarene banane i kokain.

Video: Filmsko hapšenje usred Beograda: Crnogorci u BMW krili kokain

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    31. avgust 2021 | 14:55

    A mene isteruju iz busa i pisu kaznu ako zaboravim da otkucam bus plus?!!!! Eeee zemljo moja jadna...pa posle sto nam svi pametni i mladi odose,e pa zato!

  • Cure

    31. avgust 2021 | 14:40

    Eto ko njima vodi sve klub i posle odakle pare..ma katanac bree

  • Nenad

    31. avgust 2021 | 15:09

    Lepa kao peglom udarena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA