Mladić priveden zbog pokušaja ubistva: Posvađao se i potukao sa muškarcem, zapalio i garažu i njega

Vatrena stihija koja je buknula zahvatila je i dva automobila koji su u potpunosti izgoreli

  • 0
Rovinj požar

Foto: Facebook/Vatrogasci Jvp Rovinj-Rovigno

Zbog pokušaja da zapali i teško povredi 39-godišnjeg muškarca sa kojim se posvađao i potukao u garaži, u Žminju, u noći između 6. i 7. septembra, rovinjska policija je podigla prijavu protiv 25-godišnjeg mladića za pokušaj ubistva i dovođenje u opasnost života i imovine opasnom radnjom ili sredstvom.

Povređeni muškarac zadobio je opekotine po telu i nalazi se u teškom stanju. On je hospitalizovan u riječkoj bolnici, a policija je nakon sprovedene istrage uspela da rekonstruiše ceo tok obračuna, prenosi Jutarnji.

Utvrdili su da su se dvojica muškaraca posvađala nakon čega je izbio sukob, a kako je 25-godišnjak imao benzin kod sebe, njime je polio garažni prostor.

Kapljice benzina pale su i na 39-godišnjaka

 

Nakon toga je otvorenim plamenom, kažu iz policije, izazvao požar u kojem je 39-godišnjak zadobio opekotine, pa je u teškom stanju prevezen u bolnicu.

Vatrena stihija koja je buknula zahvatila je i dva automobila- jedan pulskih registarskih oznaka i drugi bez oznaka, koji su u potpunosti izgoreli.

Osumnjičeni mladić je, po završetku istrage, uz krivičnu prijavu predat zatvorskom nadzorniku.

Video: Samo Fajzer vakcina je odobrena za decu mlađu od 18 godina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA