Krivična prijava protiv Dodikovog savetnika zbog negiranja genocida

Krivičnu prijavu protiv Radovana Kovačevića podneo je glavni inspektor Federalne uprave policije Ibro Bešlija iz Sarajeva

  • 38
Potočari, komemoracija

Foto: Tanjug/AP

Savetnik člana Predsedništva BiH Milorada Dodika Radovan Kovačević prijavljen je Tužilaštvu BiH ''zbog negiranja genocida u Srebrenici''.

Krivičnu prijavu protiv njega podneo je glavni inspektor Federalne uprave policije Ibro Bešlija iz Sarajeva, prenosi RTRS.

U krivičnoj prijavi navodi se da je Kovačević, gostujući na Federalnoj televiziji 6. septembra "negirao genocid u Srebrenici".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RS

    9. septembar 2021 | 20:57

    Genocid jeste bio ali u Kravicama i oko Srebrenice. Pa Haski sud je presudio da genocida u Srebrenici njie bilo i o cemu vise diskutovati. Zato nikad nece biti nikakvog suzivota sa takvim stavovima i posle se pitatate zasto nam je to trebalo ( mislim na ratove) . Pa zato sto se negiraju zrtve druge nacionalnosti. Ko je ubio preko 30000 Srba , jesu li se sami pobili... samo pitam. Pa sta ste vi zasticeni kao medvedi. Nije proslo mnogo vremena da se ne zna ko je i sta radio u ovom predhodnom ratu. Zato ne glumite zrtve , zrtava je bilo ne sve tri strane.

  • Carls

    9. septembar 2021 | 20:46

    Iskrivljena istorija,iskrivljena istina,iskrivljena svest ,nemoze se ici tako napred i ziveti ,Bakir ce unazaditi svoj narod stotinu god unazad koji promovise licnu mrznju prema srbima

  • Ljubiša

    9. septembar 2021 | 20:42

    Nije bilo GENOCIDA! A biznis majke Srebrenice nek jedu burek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA