≫ 

Hit priča iz Pule: Muškarac prstenom od inoksa zarobio polni organ, lekari u pomoć zvali vatrogasce

Vatrogasci su doneli bušilicu sa specijalnim nožem za inoks (nerđajući čelik)

  • 1
Artroskopija operacija, hirurgija, hirurg, hiruška sala pacijent Foto: Shutterstock

Bizaran slučaj dogodio se u Puli kada je muškarac došao u bolnicu jer je prstenom od inoksa, nerđajućeg čelika, zarobio polni organ i testise. Cela situacija je bila vrlo ozbiljna, a lekari su morali da pozovu i vatrogasce na intervenciju. Srećom, sve je završilo dobro, piše "Glas Istre".

Doktor Predrag Mamontov, cenjeni urolog, šef urološkog odeljenja pulske Opšte bolnice, nije hteo podrobnije da komentariše slučaj za "Glas Istre" jer želi da zaštiti pacijenta. Istovremeno se u ime svih zaposlenih u bolnici zahvalio Vatrogasnoj stanici Pula na uspešno sprovedenoj intervenciji i saradnji.

Naime, reč je o bušilici sa specijalnim nožem za inoks, koju su vatrogasci pozajmili lekarima.

- Kao glavna ustanova za lečenje u Istarskoj županiji pružamo najbolju moguću negu, ali iznenadni i neočekivani događaji koji nisu samo u našoj nadležnosti podrazumevaju saradnju s hitnim službama. Nakon intervencije vatrogasaca pacijent je uspešno lečen. Ovim putem zahvaljujemo se Vatrogasnoj stanici Pula na razumevanju, podršci i pomoći koji su nam od velike važnosti - poručio je Mamontov.

Na pitanje da li je i pre bilo sličnih slučajeva lekar je rekao:

- Bilo je svakakvih slučajeva, predmeta koje ljudi guraju u rektum ili uretru, pa smo svašta vadili iz debelog creva i bešike. Ali, poslednjih nekoliko godina ta brojka se ipak smanjila. Sećam se jednog gotovo istog slučaja, ali je tada prsten bio od plastike pa smo ga se s lakoćom rešili. Ovaj je bio od inoksa, i nije izgledao kao seksualna igračka, već kao deo nekog kamiona - zaključio je Mamontov.

Video: Nepodnošjiv bol, reagovali vatrogasci: Ovo se desi kad nosite tesan prsten dve godine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA