≫ 

"Ne znam ni šta je u bureku i ćevapima": Hit status bivše ministarke o tome zašto se vakcinisala

Vakcinisala sam se protiv korone. I ne, nemam pojma što je u vakcini, ni u svim onima koje sam dobila kao dete, tako je bivša ministarka počela svoju objavu

  • 25
Željka Arnautović Foto: Facebook/Zeljka Arnautovic

Na društvenim mrežama širi se objava nekadašnje hrvatske ministarke odbrane Željke Antunović, koja je objasnila zašto se vakcinisala protiv korona virusa, iako ne zna šta ona sadrži i poručila da takođe ne zna ni šta se nalazi u kroasanima, bureku ili ćevapima.

- Vakcinisala sam se protiv korone. I ne, nemam pojma što je u vakcini, ni u svim onima koje sam dobila kao dete, kao što nemam pojma ni šta sve zapravo ima u lekovima poput Neofena ili Andola, koje uzmem kad zaboli glava ili udari temperatura, ni šta je u drugim tretmanima - anesteziji prilikom operacije ili najobičnije popravke zuba, antibiotiku protiv upale, ni u vakcinii protiv tetanusa, gripa, protiv ospica ili u vakcinama za decu. Verujem svom doktoru kad kaže da je potrebno - napisala je.

Istakla je da takođe ne zna tačno ni pouzdano šta je sve u kroasanu, bureku ili ćevapima.

- Nemam pojma ni šta je sve u drugoj hrani koju pojedem, piću koje popijem... - navela je Antunović na Fejsbuku i pozvala pratioce da tu objavu podele sa drugima.

Pobrojala je da ne zna ni sastojke sapuna koji koristi, šampona ili dezodoransa.

- Ne znam dugoročni učinak korišćenja mobilnog telefona ni da li kafić u kojem sam upravo popila duži esprešo zaista koristio čiste šoljice, kao i da li je osoblje opralo ruke - navela je, između ostalog, Antunović, a potom pobrojala više razloga zbog kojih se vakcinisala.

Među razlozima za vakcinisanje je navela: da se ne razboli i ne umre od korone, da ne zarazi svoje najbliže, ali i one potpuno nepoznate, da može da zagrli najbliže, da živi život...

Video: Kisić Tepavčević o Kovid sertifikatima: Stimulisaće ljude da se vakcinišu, razmišljamo o tome

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pkv

    15. septembar 2021 | 10:54

    Sve lepo objasnila antivakserima! Apsolutno delim njeno mišljenje..

  • Sladjana

    15. septembar 2021 | 11:18

    Svaka čast. Upravo tako, nažalost, mladi ne pamte vreme kada su harale boleštine i odnosile živote, do pronalaska vakcine, sad se i ne zna za njih.

  • Sibin

    15. septembar 2021 | 11:08

    Prosto i tacno ali nazalost ima nekih koji ne mogu to da ukapiraju!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA