≫ 

Zbog nereda na Cetinju prijave protiv još 10 ljudi: Sklonili ogradu i kamenicama gađali policiju

Cetinjska policija je protiv P.M. (34), J.D. (48), R.Č. (47), I.Đ. (58), B.G. (39), J.V. (64) i D.V. (34) svi iz Cetinja, podnela prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru

  • 1
Crnogorska policija

Foto: Nikola Tomić

Službenici Uprave policije su identifikovali još sedam osoba koje su 4. i 5. septembra na Cetinju na neprijavljenom javnom okupljanju narušavale javni red i mir, kao i tri osobe koje su 12. septembra na neprijavljenom javnom okupljanju uklonile zaštitnu ogradu.

Pripadnici policije su identifikovali sedam osoba koje su narušavale javni red mir na Cetinju 4. i 5. septembra tako što su uklonile zaštitnu ogradu i nakon toga kamenicama i raznim drugim predmetima gađali policijske službenike.

Ova lica su se oglušila o izdata upozorenja i naređenja pripadnika policije i nastavila sa izazivanjem nereda.

O događaju je obavešten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu Cetinja koji se izjasnio da se u radnjama ovih osoba nema elemenata krivičnih dela.

Cetinjska policija je protiv P.M. (34), J.D. (48), R.Č. (47), I.Đ. (58), B.G. (39), J.V. (64) i D.V. (34) iz Cetinja, podnela prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

Osim toga, identifkovane su osobe koje su na neprijavljenom javnom okupljanju 12. septembra na Cetinju fizički uklonile zaštitnu ogradu.

Protiv M.G. (38), R.V. (30) i B.Đ. (31) iz Cetinja, policija je podnela prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

Identifikovano 57 osoba koje su učestvovale u neredima

 

Policija je identifikovala još 57 osoba koje su učestvovale u neredima na Cetinju i u toku su policijsko - tužilačke mere i radnje prema ovim licima, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Podsećamo da su protiv četiri osobe već podnete krivične prijave, a protiv tri prekršajne prijave, za 12 osoba su izdati prekršajni nalozi.

Službenici Uprave policije u sradnji sa nadležnim tužilaštvom nastavljaju aktivnosti na identifikaciji počinilaca prekršaja i krivičnih dela izvršenih na neprijavljenim javnim okupljanima na Cetinju.

Video: Šok bomba u lice: Sukob policije i huligana na ulicama Cetinja su postali brutalni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA