Na Krku pronađena povređena žena: Ne seća se svog imena, ne zna odakle je, policija traži pomoć

Reč je o ženskoj osobi starosti oko 60 godina, srednje telesne građe i visine 165 centimetara, plave kose do ramena i plavih očiju

  • 0
Pronađena žena, Krk

Foto: PU primorsko-goranska

Primorsko-goranska Policijska uprava u sredu je objavila da je proteklog vikenda, u nedelju, na području ostrva Krk pronađena ženska osoba srednjih godina, kojoj je pružena lekarska pomoć, ali koja se trenutno ne seća svog identiteta pa su apelovali na javnost da se jave ako prepoznaju gospođu.

- Reč je o ženskoj osobi starosti oko 60 godina, srednje telesne građe i visine 165 centimetara, plave kose do ramena i plavih očiju. U trenutku pronalaska bila je odevena u tamnoplavu majicu na bele pruge s kapuljačom, crne pantalone, patike i platnenu kapu-šešir roze boje - navodi se u policijskom priopćenju.

Oni su zamolili građane koji je poznaju da se jave.

- Radi utvrđivanja identiteta pronađene ženske osobe, budući da ga se spomenuta osoba trenutno ne seća, molimo građane ako imaju informacije o spomenutoj osobi neka ih dojave u Policijsku stanicu Krk na broj telefona 051/439-210 ili na broj 192. Informacije se mogu dostaviti i putem e-maila primorsko-goranska@policija.hr - navodi se u saopštenju policije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA