Užas u Banjaluci: Čoveka, koji mu nije dao da vozi pijan, vukao automobilom, pa ga pregazio

Sve se dogodilo nakon što je, kako se veruje, mladić pokušao da spreči druga da pijan vozi

  • 1
Policija, republika srpska, BIH Bosna, Bosanska policija,  Bosnian,police Republic Srpska Foto-ilustracija: SB Photography/Alamy/Profimedia

Jedna osoba je uhapšena, a jedna teško povređena nakon drame koja se noćas odvijala na jednoj raskrnici Banjaluci.

Kako prenosi Srpskainfo, nakon saobraćajne nesreće jedna osoba je zadobila teške povrede i nalazi se na lečenju u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

Izvor Srpskainfo pojašnjava da je sve počelo u jednoj kafani, gde su mladići iz Banjaluke ponapijali i onda je nastao sukob kada su krenuli kući.

- Vlasnik vozila je seo u svoj automobil “opel korsa” da bi išao kući, međutim mladić koji je bio s njim nije mu dozvoljavao da vozi i tom prilikom došlo je do sukoba između njih. Tada su mladić i devojka, koja je bila s njima, krenuli da kroz prozor udaraju vozača - kaže izvor.

Dodaje da je i pored toga vozač startovao vozilo i krenuo prema gradu, a za ruku je uhvatio tog mladića i vukao ga za sobom.

- Dolaskom na pomenutu raskrsnicu, vozač je dao jači gas i taj mladić je pao na put. On se nije zaustavio, nego je vozilom otišao kući. Neko je to sve video i prijavio policiji koja je izašla na lice mesta – ističe sagovornik Srpskainfo.

Dalje dodaje da je ta osoba zadobila teške povrede i da je prevezena u bolnicu, a da je policija pokrenula potragu za vozačem.

Istu noć, on je pronađen i uhapšen i sada se nalazi na kriminalističkoj obradi u policiji.

Portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić potvrdila je da im je ova nesreća prijavljena noćas oko 1.10 i da je obavljen uviđaj uz prisustvo dežurnog tužioca.

Dok je trajao uviđaj, policija je blokirala saobraćaj na pomenutoj raskrsnici.

U banjalučkom tužilaštvu su rekli da su u nesreći učestvovali D. D. (33), koji je vozio “opel korsu”, i pešak K. Đ. (42), koji je zadobio teške povrede i zadržan je na lečenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goga

    16. septembar 2021 | 16:15

    Trebao je ranije pre jedno sat vremena da izadje i skine mu 2 pogonska tocka ili sva četri.. I ovaj nebi vozio bilo bi sve ok.. Tako da radite ubuduće.. Skidajte tockove. ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA