≫ 

Jeziva nesreća u Slavoniji: Motociklista i njegova žena poginuli pošto su udarili u srnu na putu

Na kolovoz je iskočila srna na koju su naleteli, vozač prešao u suprotnu traku pa su udarili motociklom u prednji deo automobila, kojim je upravljao muškarac (72), on i saputnica lakše povređeni * Automobil je nakon nesreće izleteo u jarak i zabio se u stub električne mreže * Životinja uginula

  • 0
jelen, put Foto: Unsplash

Vozač (49) motocikla i njegova suputnica (42) poginuli su u subotu uveče u teškoj nesreći u Končanici u Slavoniji, izvestila je u nedelju ujutru bjelovarsko-bilogorska policija, navodi 24sata.

Dok su se vozili iz smera Donjeg Daruvara prema Velikim Zdencima, na kolovoz je iskočila srna na koju su naleteli, nakon čega je vozač prešao u suprotnu traku pa su udarili motociklom u prednji deo automobila daruvarskih registracija, kojim je upravljao 72-godišnji muškarac. Automobil je nakon nesreće izleteo u jarak i zabio se u stub električne mreže.

Vozač motocikla pao je na na poklopac motora automobila, dok je putnica s motora pala preko automobila na put. Oni su na mestu ostali mrtvi.

Srna na koju su naleteli odbačena je u jarak, gde je i uginula.

Vozač automobila na koji je naleteo motocikl je alkotestiran, imao je 0,24 promila, a zbog zadobijenih povreda on i njegova 66-godišnja putnica su prevezeni vozilom hitne medicinske pomoći na pružanje lekarske pomoći u Opštu bolnicu Bjelovar, gde je utvrđeno da su zadobili lakše povrede, ali su zadržani na daljem lečenju.

Naložena je obdukcija tela poginulih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA