≫ 

"Pa đe je ova ulica": Vozač nije video signalizaciju, pa sleteo u ogromnu rupu na putu

Ima jedan znak za obavezno obilaženje sa leve strane, ali je postavljen na sredinu ulice

  • 0
Radovi

Foto: Mateja Beljan

Na putu Rožaje -Bać u Crnoj Gori u toku su radovi zbog kojih se saobraćaj odvija jednom trakom naizmenično. O tome očigledno nisu svi vozači obavešteni ili se bar nisu interesovali dovoljno da bi saznali, o čemu svedoči i ova fotografija objavljena na stranici "Podgorički vremeplov". 

Vozač ovog automobila je možda žurio, možda nije video signalizaciju, a možda je smatrao da su svi ostali vozači ovce pa svi idu u jednoj koloni kao na šišanje. Tek završio je u dubljoj rupi na putu, okrenut na bok. Kako se navodi u objavi na Podgoričkom vremeplovu, nema povređenih. Vozač je navodno prokomentarisao: "Pa đe ova ulica?". Ima jedan znak za obavezno obilaženje sa leve strane, ali je postavljen na sredinu ulice.

U komentarima na fotografiju vozača su "urnisali", pa su pojedini napisali da je to "redak slučaj kola koja se bave armiranjem", "Ovom je tata kupio vozačku, a i auto izgleda", "Neka ga zabetoniraju tako, jači asfalt"...

Video: Traktorska prikolica mu prešla preko glave: Sa njim se na motoru vozila žena i dvoje dece

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA