≫ 

Srpkinja poginula na Durmitoru

U toku je transport stradale

  • 10
Les, mrtvak, mrtvacnica, mtrav covek

Foto-ilustracija: Shutterstock

Drzavljanka Srbije Slavica M. (56) stradala je na Durmitoru prilikom pada sa Malog međeda, prenose Vijesti.

Iz Gorske službe spašavanja (GS S) Crne Gore saopšteno je da ju je ekipa GS S po dolasku zatekla bez vitalnih životnih funkcija.

U toku je transport stradale.

Pripadnici Gorske službe spašavanja Crne Gore krenuli su ranije danas u spasilačku akciju nakon što je poziv za pomoć upućen putem Direktorata za zaštitu i spasavanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Max

    19. septembar 2021 | 16:09

    Pocivala u miru. Ni prva ni zadnja osoba koja izgubi zivot zbog gluposti. Nikad nisam shvacao ljude koji uzivaju u planinarenju ili ronjenju na velikim dubinama. Da jadnica nije stradala i da se popela na vrh planine sta bi se promjenilo u njenom zivotu? Apsolutno nista. Ronjenje takodje. Nedavno su na Jadranu stradali otac i sin. Istrazivali neke podmorske spilje na velikoj dubini.

  • Vm

    19. septembar 2021 | 17:09

    Sve te adrenalinske aktivnosti ti daju zadovoljstvo ali zivot je na kocki uvek. Ni meni nije jasno, imas život , zdrav si, možeš normalno da živiš, nisi rođen u nekoj bedi, u verski zatucanoj zemlji...i ti to sve staviš na kocku. Neki i izgube...Žao mi je ove žene, ali, to je bio njen izbor.

  • Miki

    19. septembar 2021 | 17:47

    Kada bi čovek znao gde će poginuti nikada tamo ne bi išao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA