≫ 

"Reč je o nasilnoj smrti troje dece": Hrvatskim policajcima koji su radili uviđaj pružiće se stručna pomoć

- Radi o vrlo traumatičnom događaju - navode iz zagrebačke policije posle nezapamćenog zločina u kojem je, kako se sumnja, otac ugušio svoju decu

  • 0
Hrvatska Zagreb Harald Kopitz otac ubio troje dece Foto: Index.hr/Karlo Klasić

Harald K. (56) osumnjičen je da je oko 2 sata posle ponoći ubio svoje troje maloletne dece, blizance dečaka i devojčicu stare 7 godina i četvorogodišnjeg sina u svom penthausu u Zagrebu. Policija je na lice mesta, po prijavi, zatekla troje mrtvih mališana, a policajcima koji su obavili uviđaj biće pružena psihološka pomoć, rečeno je iz zagrebačke policije.

- Policijskim službenicima će biti pružena stručna pomoć, s obzirom na to da se radi o vrlo traumatičnom događaju - rekla je Nikolina Grubišić Požar ispred zagrebačke policije u vanrednom obraćanju medijima.

Kako je objasnila, policija je dolaskom na mesto događaja zatekla u stanu muškarca narušenog zdravstvenog stanja i troje maloletne dece koja nisu davala znake života.

- Potvrđeno je da se radi o nasilnoj smrti. Muškarac je odveden u bolnicu Sestara milosrdnica gde se nalazi na hospitalizaciji - navedeno je u izjavi za medije.

Uviđaj je obavljen, a dalja istraga je u toku.

Podsetimo, Harald je dva sata pre zločina objavio na svom Fejsbuk nalogu da ga je ostavila Marija, ljubav njegovog života, zbog njegove bivše supruge, kao i da je ostao bez novca.

Otac ubijene dece stalno je objavljivao fotografije sa preslatkim mališanima na Fejsbuku, a među ostalim informacijama o sebi, na ovoj društvenoj mreži naveo je i da je razveden.

Video: U Zagrebu policija pronašla šest žrtava u jednoj kući

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA