≫ 

Branku udario na pešačkom, pa pobegao i zapalio vozilo: Žena preminula, njemu određen pritvor

Vozač je, kako se sumnja, nakon saobraćajne nezgode pobegao i zapalio vozilo, a nesrećna žena preminula je od posledica povreda 23.  septembra

  • 0
Hapšenje, lisice, uhapšen, policija

Foto ilustracija: Shutterstock

Okružni sud u Banjaluci odredio je jednomesečni pritvor Banjalučaninu N. D. (23) osumnjičenom da je pijan na pešačkom prelazu u Vrbanji golfom udario Branku O. (45) koja je od posledica povreda preminula.

Ovu meru izrekao mu je postupajući sudija na predlog banjalučkog Okružnog tužilaštva. N. D. terete za krivična dela ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nesreći.

Kako je saopšteno iz suda navodeći inicijale, pritvor osumnjičenom se računa od dana lišenja slobode i može trajati do 24. oktobra.

Ova mera je određena iz razloga vanrednih okolnosti jer je reč o krivičnom delu za koje se može izreći kazna zatvora od 10 godina ili teža kazna, a koje je posebno teško s obzirom na način izvršenja ili posledice krivičnog dela i što bi puštanje na slobodu osumnjičenog rezultiralo stvarnom pretnjom narušavanja javnog reda - uznemirenju javnosti.

N. D. sumnjiče da je nesreću skrivio 12. septembra. Branka O. povređna je kada je golf udario na pešakom prelazu u ulici Rade Radića.

Vozač je nakon saobraćajne nezgode pobegao i zapalio vozilo, a nesrećna žena preminula je od posledica povreda 23.  septembra u Univerzitetskom klinickom centru Republike Srpske, prenose Nezavisne.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA