U požaru u Zagrebu jedna osoba stradala: "Primio sam poznanika beskućnika, sada sam ja ostao bez doma"

Zasad nema zvaničnih informacija o uzrocima požara ni o drugim okolnostima ove tragedije

  • 0
Požar stambena zgrada vatrogasci vatra Vorčester Masačusets Ilustracija, Foto: Tanjug/AP

Na drugom spratu stambene zgrade u zagrebačkom naselju Zapruđe izbio je požar u stanu danas oko 17.40. Odmah po dojavi vatrogasci su se vrlo brzo odazvali na intervenciju. Po dolasku na mesto događaja zatekli su evakuisane građane i vatru koja je sukljala kroz prozor stana uvis.

Neki od vatrogasaca su odmah ušli u stan kako bi videli ima li nekoga još unutra, a brat vlasnice stana Dalibor K. (59), koji u njemu živi 16 godina, za Jutarnji je rekao da je, nažalost, u stihiji život izgubio njegov prijatelj.

- Izašao sam na kratko do prodavnice dva sata pre požara, u stanu je ostao moj prijatelj, nadimak mu je Sić, kom sam pružio utočište pre tri dana jer je beskućnik. Kad sam se vraćao iz trgovine, u daljini sam video kako jure vatrogasci i dim u vazduhu i preseklo me odmah... Kad sam izlazio iz stana, on je ostao u sobi da leži, jedino što je sa sobom imao su dve cigarete. Sada sam ja beskućnik, stan je u potpunosti izgoreo, a evo stigla mi je i tužna vest da je vatra odnela i život mog poznanika - kaže za Jutarnji kroz suze Dalibor.

Zasad nema službenih informacija o uzrocima požara ni o drugim okolnostima ove tragedije.

Vatrogasci su vrlo brzo krenuli s intervencijom pa je u toku dogašavanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA