Filmska potera za mladim dilerom u Splitu: Policajci za njim skakli u reku

Kod 23-godišnjaka je pronađeno 200 grama marihuane, kokain i digitalna vaga za precizno merenje

  • 0
Hrvatska policija Foto: Tanjug/AP

Splitska policija proteklih dana privela je dva dilera narkotika. Oduzeli su kokain, marihuanu i hašiš kao i vage za precizno merenje.

Kako su saopštili, u utorak su dovršili kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje krivičnog dela neovlašćene proizvodnje i prometa droga.

Naime, policijski službenici IJP Split su prilikom opservacije Žrnovnice, dana 18. oktobra uočili 23-godišnjaka koji je, ugledavši policijske službenike počeo da beži. Mladić je toliko bio istrajan u tome da pobegne da je skočio u reku, pa su policajci skočili za njim. Na kraju je uhapšen uz upotrebu sredstava prisile.

Tokom kriminalističkog istraživanja od 23-godišnjaka je oduzeto 204 grama marihuane, manja količina kokaina i digitalna vaga za precizno merenje.

Policijski službenici su juče takođe dovršili kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje krivičnog dela neovlašćene proizvodnje i prometa droga. Naime, temeljem naloga suda izvršena je pretraga stana u Splitu, a koji koristi spomenuti 45-godišnjak, te je tom prilikom pronađeno i oduzeto 175 grama marihuane i 96 grama hašiša te dve digitalne vage za precizno merenje.

Zbog sumnje u počinjenje krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i promet drogama protiv 23-godišnjaka i 45-godišnjaka sledi podnošenje krivičnih prijava nadležnom državnom tužilaštvu.

Video: Srbin, šef podzemlja u Španiji, živeo u utvrđenoj ulici: Policija ostala zapanjena luksuzom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA