≫ 

U Herceg Novom uhapšen drugi osumnjičeni za zločin u Nikšiću: Traga se za još jednim napadačem

Traga se za još jednom osobom u Trebinju

  • 1
Policijska blokada na izlasku iz Podgorice

Foto: Nikola Tomić

Nikšićanin M. K. uhapšen je u Herceg Novom zbog sumnje da je juče učestvovao u oružanoj pljački u Nikšiću, tokom koje je teško ranjen radnik obezbeđenja Ljubiša Mrdak, koji je kasnije podlegao povredama.

To je Vijestima potvrdio sagovornik iz Uprave policije, objasnivši da policija i na području Trebinja traga za jednom osobom.

U istoj istrazi, u saradnji sa policijom Bileće, u tom gradu uhapšen je S. A.

Do oružane pljačke došlo je juče oko devet sati u Nikšiću, kada su naoružani napadači presreli vozilo koje prevozi novac i tom prilikom ranili jednog čuvara, dok su ostale radnike poprskali biber sprejom.

Radnik obezbeđenja Ljubiša Mrdak (50) je naknadno preminuo.

Pljačkaši su terencem BiH tablica pobegli u nepoznatom pravcu i za sada se ne zna koliko su novca odneli. Crnogorski mediji prenose da se radi o oko 400.000 evra. Prema nezvaničnim informacijama, novac je dopremljen zbog isplate penzija.

Iz Uprave policije je saopšteno da se intenzivno traga za počiniocima razbojništva, a da je u mestu Grebice pronađeno zapaljeno vozilo za koje je sumnja da je korišćeno u počinjenju ovog krivičnog dela.

Video: Ovo je oružje kojim su rešetali Radoja Zvicera vođu kavačkog klana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rakikavasaki

    21. oktobar 2021 | 18:26

    Pa eto do cega je dovela nova karcinomska prosrpska vlast a svi dizu djokicu na Mila kamp srece da on ostade na vlasti ce bi bili u E U

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA