≫ 

Kad ti manji auto stoji na putu, a ti "zanesi": Ovoj dvojici aplaudira ceo Zagreb

Snimak dvojice muškaraca kako podižu omanji crveni automobil i pomeraju ga sa strane kako im ne bi smetao oduševio je sve

  • 0
Pomeranje automobila, Zagreb, nepropisno parkiranje

Printskrin:Facebook/Prometne zgode i nezgode

Za vozača nema ničeg iritantnijeg od loše parkiranog automobila nasred ulice zbog kog ne mogu da prođu. I dok većini preostaje da im pošteno opsuju sve i nastave svojim putem, dvojac iz Zagreba pokazao je da postoji rešenje.

Snimak dvojice muškaraca kako podižu omanji crveni automobil u Gajevoj ulici i pomeraju ga sa strane kako im ne bi smetao oduševio je celu Hrvatsku. Sreća na njihovim licima je i više nego očigledna, a neverovatan trenutak objavila je popularna Fejsbuk stranica "Prometne zgode i nezgode".

Snimak je oduševio mnoge, ali neki su ipak imali malo brutalnije ideje oko toga šta je trebalo da se uradi.

- Ako već izlazim, stavio bih ga na pola trotoara (ili nekog drugog parkiranog auta) da mu ispuste gume i pokidaju brisače i onda da još popije kaznu - predložio je jedan vozač. Bilo je i onih koji su mišljenja da je u pitanju moped, a ne automobil, pa su zato i mogli da ga pomere.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA