≫ 

Užas u Bijeljini: Dete poginulo u nesreći, roditelji pokušali da mu pomognu, pa i njih udario auto

Oba vozača su pobegla

  • 13
Policija, republika srpska, BIH Bosna, Bosanska policija,  Bosnian,police Republic Srpska Foto-ilustracija: SB Photography/Alamy/Profimedia

Dete (14) iz Bijeljine poginulo je, a njegov roditelji su teško povređeni kad su u ulici Kulina bana u Bijeljini u njih udarila dva automobila, čiji su vozači pobegli s mesta nesreće.

Policija je odmah krenula u potragu za nesavesnim vozačima i jedan od njih je pronađen i uhapšen dok se za drugim i dalje traga.

Tragedija se dogodila sinoć oko 22 sata. Kako je potvrđeno u policiji, jedno vozilo je na ulici udarilo u dete, koje se kretalo putem. Dete je palo kao pokošeno, a nesavesni vozač se nije zaustavio da mu pomogne, već je odmah pobegao s mesta udara.

- Dečaku su u pomoć pritekli roditelji, koji su na putu pokušavali da mu ukažu pomoć, a onda je u njih udario drugi automobil, čiji je vozač, takođe, pobegao. U udaru oboje su teško povređeni. Prema trenutnim informacijama nisu životno ugroženi - kaže izvor iz policije.

On navodi da je tokom potrage pronađen i uhapšen P. D. za koga se sumnja da je udario u roditelje deteta, dok se za drugim vozačem i dalje traga.

- Pronađen je i automobil Golf 4 koji je verovatno učestvovao u tragediji, a na njemu su otkrivena oštećenja, kao i tragovi krvi - kaže dobro upućeni izvor.

Video: Čukanje kod TC Ušće, ne zna se ima li povređenih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA