≫ 

Dečak poginuo u nesreći kod Bijeljine, pijanom vozaču određen pritvor

U trenutku nesreće D. S. je imao više od 1,5 promila alkohola u krvi

  • 0
Policija, republika srpska, BIH Bosna, Bosanska policija,  Bosnian,police Republic Srpska

Foto-ilustracija: SB Photography/Alamy/Profimedia

D. S., koji je pijan učestvovao u saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginuo dečak (14) u Bijeljini, određen je jednomesečni pritvor.

D. S. je osumnjičen da je 26. oktobra u u večernjim časovima u Ulici Kulina Bana ugrozio saobraćaj ne pridržavajući se saobraćajnih propisa. U trenutku nesreće D. S. je imao više od 1,5 promila alkohola u krvi.

- U ovoj nesreći je kod B. D. nastupila smrt, dok su H.E. i B.A. zadobili teške povrede, na koji način je počinio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja – rekli su u OJT Bijeljina za Srpskainfo.

Oni su dodali da je Okružni sud u Bijeljini juče doneo Rešenje kojim je uvažen predlog Tužilaštva i protiv a D.P. je određen jednomesečni pritvor zbog osnovane sumnje da je počinio navadeno krivično delo.

Pritvor je određen zbog bojazni da bi osumnjičeni mogao da pobegne i da bi njegovim boravkom na slobodi moglo doći do narušavanja javnog reda, s obzirom na težinu krivičnog dela i način njegovog izvršenja.

Video: UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Dok je majka prelazila ulicu pijani vozač joj odneo kolica sa bebom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA