≫ 

Snimak drame u Jablanici: Kafana pod vodom tokom nevremena, jagnje još na ražnju

Zaposleni su pokušavali da spasu inventar i jagnjetinu s ražnja

  • 1
Poplava Bosna jagnjetina ražanj Foto-montaža: Wikimedia/Klearchos Kapoutsis, Shutterstock

U Donjoj Jablanici u Bosni i Hercegovini sinoć je vladala prava drama u jednom restoranu, kad su padavine nad magistralnim putem M-17 počele da naviru u objekat gde se pravi pečenje.

Zaposleni su pokušavali da spasu inventar i jagnjetinu s ražnja, ali celu situaciju dodano im je otežao nestanak električne energije.

Iz Civilne zaštite Jablanica za Klix.ba kažu kako su padavine prodrle u ugostiteljski objekat tokom večernjih sati i pričinile veliku materijalnu štetu. Slično se desilo i na brojnim drugim mestima na području Jablanice.

- Sve ekipe su na terenu i pokušavamo spasiti šta se spasiti da - kazali su iz Civilne zaštite Jablanica navodeći kako sve službe toga grada kao i brojne stanovnike čeka neprospavana noć zbog straha od poplava i odrona na brojnim lokalitetima.

@crnahronikaDonja Jablanica. Potopilo i pečenje #crnahronika♬ original sound - Crna Hronika

Štete koje su nastale, kako je rečeno, bez sumnje će se danima zbrajati, a Štab Civilne zaštite neprestano koordinira i ako bude potrebe, spreman je da proglasi i stanje elementarne nepogode.

Video: Kolaps u saobraćaju: Ulice prestonice polavljene usled obilnih padavina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA