≫ 

Saslušana Novosađanka uhapšena u Budvi: Pozivala decu, koja su čekala autobus, da uđu u taksi

"Identifikovali smo žensku osobu, a zatim pronašli lokaciju gde stanuje u ulici Mainski put. Utvrđeno je da se radi o K.B. sa kojom je u društvu bio S.B.", rečeno je Vijestima u budvanskoj policiji

  • 13
Devojčica automobil kidnaperi kidnapovanje pedofilija pedofil Foto: Shutterstock

Budvanska policija uhapsila je sinoć državljanku Srbije K.B. (37) iz Novog Sada za koju se sumnja da je prekjuče u Podgorici pored puta na autobuskim stajalištima zaustavljala automobil i dozivala decu da uđu u vozilo.

Ona je saslušana nakon privođenja u CB Podgorica, potvrđeno je Portalu iz Uprave policije.

"Vijestima" je u budvanskoj policiji rečeno da je priveden i Podgoričanin S.B. (37).

Nakon saznanja da se neidentifikovana ženska osoba nalazi u Budvi, policijski službenici Centra bezbednosti Budve su sinoć uspeli da je identifikuju, a potom i lociraju.

Ona je pronađena u stanu u Mainskoj ulici, a potom zajedno sa Podgoričaninom privedena u stanicu policije.

- Postupajući po zamolnici CB Podgorica, a po prijavi građana da je NN ženska osoba prekjuče dok se vozila taksi vozilom kroz Podgoricu zahtevala od taksi vozača da se zaustavlja pored puta, na autobuskim stajalištima i dozivala decu da joj se pridruže, CB Budva je dobila operativne podatke da se ona nalazi na teritoriji Budve. Identifikovali smo žensku osobu, a zatim pronašli lokaciju gde stanuje u ulici Mainski put. Utvrđeno je da se radi o K.B. sa kojom je u društvu bio S.B. Nakon dovođena u stanicu policije upoznat je CB Podgorica i u dogovoru sa njima oni su sprovedeni u Podgoricu - rečeno je "Vijestima" u budvanskoj policiji.

Prethodno je portal CDM objavio da su podgoričkoj policiji prijavljena dva pokušaja otmice troje osmogodišnjaka, u blizini Osnovne škole "Vladimir Nazor".

Roditelji dvoje učenika su policiji tim povodom dali i izjavu policiji. Ove informacije potvrdila je medijima i direktorka te škole Ljiljana Marković.

Roditelji u prijavi navode da su dve nepoznate osobe pokušavale da namame dve devojčice i jednog dečaka u vozilo, dok su na autobuskom stajalištu deca čekala prevoz do škola.

Darko Milonjić iz podgoričkog Centra bezbednosti rekao je sinoć za RTCG da je policija pogledala snimke nadzornih kamera sa mesta događaja i uzela izjave očevidaca.

- Za sad, indicije govore da nema elemenata krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti, a takođe otmice - saopštio je Milonjić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola Uzelac

    20. novembar 2021 | 09:15

    Нема елемената кривичног дела које се гони по службеној дужности?!? Значи, у КЗ Црне Горе не постоји кривично дело отмица малолетног лица у покушају. Тако је тамо, а у Србији? Исто? Господо из законодавне власти, и овамо и намо, мењајте ТЕ законе!

  • Vip

    20. novembar 2021 | 09:09

    Pustiite ih da naprave osnov za gonjenje. Jel moguće da ima ovoliko slobodnih pedofila i da im niko nišfa ne može.

  • Bjelopavlic

    20. novembar 2021 | 08:59

    Zasto inicijali,imenujte punim imenom I prezimenom da se zna ko su otmicari,kriminalci. A vi roditelji uzmite pravdu u svoje ruke I zastititi ne samo svoju vec I drugu decu. Mlada a vec teskim kriminalaca. To treba saseci u korenu. Nadam se da cete objaviti komentar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA