Mučne slike iz Hrvatske: Pogledajte kako je huligan uništio osvetljenje za Advent

"Izgleda da novo klizalište i praznično uređenje grada nekima toliko smeta da se odlučuju na drastične korake poput ovako divljačkog čupanja i uništavanja lampica"

  • 4

Gradonačelnica hrvatskog Samobora Petra Škrbot na svom Fejsbuk profilu podelila je fotografiju osobe koja uništava deo lampica u sklopu obeležavanja praznika adventa u tom gradu.

- Nažalost, ovo je slika Samobora kog se sramim i kojim sam zgrožena. Ovo nije mladež koja je primer naše budućnosti, ovo je mladež koja u životu nije stekla ništa i jedino što može i zna je da uništava tuđe - stoji u objavi gradonačelnice.

Izgleda da novo klizalište i praznično uređenje grada nekima toliko smeta da se odlučuju na drastične korake poput ovako divljačkog čupanja i uništavanja lampica, dodaje gradonačelnica, a u komentarima ovakvo ponašanje osuđuju i brojni stanovnici Samobora.

S obzirom na video snimak samog uništavanja koji postoji i počinjenu materijalnu štetu, navedeni događaj je prijavljen policiji, navodi Večernji list.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA