≫ 

Ovo je devojčica koja je poginula na putu u mestu Grmuša: Drugari se opraštaju od nje

Nesrećna devojčica preminula je juče posle nesreće kada je automobil u kojem je bila udario u stenu

  • 0

Poznat je identitet 13-godišnje devojčice koja je poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu M-14 Bihać - Bosanska Krupa, u mestu Grmuša, navodi Avaz.

Reč je o Suuni Kekić, učenici Osnovne škole "Bosanska Otoka". Škola je objavila vest o smrti učenice na Fejsbuk stranici.

- Naša Suunia Kekić, učenica VIIIa odeljenja naše škole preselila se danas na bolji svet. Učenici i nastavnici će je pamtiti kao vrednu i dragu devojčicu, primernog učenja i vladanja, uključenu u brojne školske sekcije i projekte. Dragog Boga molimo da našoj Suuniji podari dženetske lepote, a njenoj porodici podari sabur - objavili su iz škole "Bosanska Otoka".

Podsetimo, nesrećna devojčica preminula je juče nakon nesreće kada je automobil u kojem je bila udario u stenu.

- Policija je obaveštena o nesreći u 15 sati. Automobil "opel korsa" udario je u stenu, a teške povrede zadobila je 13-godišnja devojčica, koja je preminula u 16.50 sati - rekao je ranije portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona Adnan Beganović.

Video: Teška saobraćajna nesreća kod Kaća: Poginula devojka, vatrogasci sekli vozilo da izvuku telo žrtve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA