≫ 

Tragedija u lovu: Makedonac (50) preminuo nakon napada divlje svinje, pucao i omašio

Ispalio metak ka divljoj svinji, ali nije uspeo da je pogodi

  • 15
Divlja svinja Foto: Pixabay.com/Ilustracija

Pedesetogodišnji meštanin sela Dolni Disan preminuo je juče nakon što ga je napala divlja svinja u koju je pucao, ali je nije pogodio, potvrđeno je MUP Severne Makedonije.

Tokom lova na divlje svinje, T. T. (50) iz sela Dolni Disan, ispalio je metak ka divljoj svinji, ali nije uspeo da je pogodi, nakon čega ga je ona napala.

Lovac je preminuo na licu mesta, navodi MUP. Izvršen je uviđaj, dodaje policija.

Video: Lovac preživeo bliski susret sa medvedom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crnogorac

    29. novembar 2021 | 09:15

    Kapitalac od 190kg ,pucam ranjavam ga nista kao u zid da sam opalio napada me rvemo se bukvalno vadim lovacki noz i koljem ga ubadam jedva sam zivu glavu izvukao zahvaljujuci hrabrosti i sto se nisam uspanicio,pokidao mi je tetive na ruci i prst otkinuo.

  • Cale

    29. novembar 2021 | 09:09

    Zato u Austriji svaki lovac obavezno nosi i pistolj sa sobom.

  • Crnogorac

    29. novembar 2021 | 09:33

    Zivim za lov ,opasan sport hobi kako hocete,bogato iskustvo posjedujem ali nikad dovoljno opreza,kako su mi apetiti rasli pozelio sam da se oprobam u lovu na egzoticne zivotinje,otputovao na Safari lov na lavove,neki vodici domoroci sa kopljima,tradicionalni lov,meni nije svejedno bez puske ,ali tu sam dje sam ,nalecemo na krdo lavova jedan se izdvaja i zatrcava na mene uz takvu riku davse koza dize na glavi a krv ledi u zilama ,zauzeo sam stav spremio koplje cekao davse dovoljno priblizi i hladne glave usmijerio koplje jakim trzajem posred grudi samo je riknuo i pao na metar od mene,nevjerovatno iskustvo da sam promasio bio bi pokojni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA