≫ 

Hakovana stranica "hrvatske izdajice": Na spisku više od 620 imena, među njima i Donald Tramp

Stranica je registrovana u Rusiji

  • 0
Hrvatske izdajice

Printscreen: hrvatske-izdajice.org

Internet stranica "hrvatske izdajice", koja okuplja protivnike epidemioloških mera, hakovana je i preusmerena na "gej pornografiju", piše hrvatski portal Dnevnik.

Na stranici "hrvatske izdajice", čiji je simbol omča za vešanje, bilo je popisano više od 620 "izdajnika", mahom političara i novinara, ali i mnogih široj javnosti nepoznatih ljudi.

Na stranici su se, na primer, našli predsednik i premijer Hrvatske, Zoran Milanović, Andrej Plenković, doktorka Alemka Markotić, ministar zdravlja Vili Beroš, pokojni gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, ali i bivši američki predsednik Donald Tramp.

Stranica je hakova juče, a iz MUP-a su za portal rekli da policija sprovodi istragu "u cilju utvrđivanja elemenata krivičnog dela za koje se krivični postupak pokreće po službenoj dužnosti".

Dodali su da je istraga tajna i za sada nije mogu dati više podataka.

Stranica je, navodi se, registrovana u Rusiji, a portal nezvanično saznaje da se u istragu o ovom slučaju uključila i hrvatska tajna služba SOA.

Video: Skandal u Novom Sadu: Umesto srpske vijori se hrvatska zastava

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA