≫ 

Odveo devojku na Igman, drogirao je, skinuo golu i tukao: Nasilnik dobio 7 godina robije

Nakon izrečene presude, optuženom je produžen pritvor

  • 5
Nasilje u porodici

Foto-ilustracija: Shutterstock

Nakon što je priznao počinjenje krivičnih dela, Opštinski sud u Sarajevu prvostepeno je osudio Gazvana Ghanomeha na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od sedam godina zbog krivičnih dela teške telesne povrede i protivpravno lišenje slobode, saopšteno je iz Tužilaštva Kantona Sarajevo.

Nakon izrečene presude, optuženom je produžen pritvor.

Ghanomeha se tereti da je 15. decembra 2020. godine od 16 do 22 sata u kući u kojoj je držao, naneo teške telesne povrede devojci sa kojom je bio u ljubavnoj vezi, prenosi Srpskainfo.

Naterao je i da koristi opojnu drogu spid, a potom naredio da sedne u njegov automobil nakon čega je odvukao na planinu Igman gde je takođe maltretirao, ponižavao i nanosio joj povrede.

Na Igmanu ju je naterao da se skine gola i ostavio ju da se smrzava, prenosi Avaz.

Video: Muškarac napao devojku na ulici u Novom Sadu, ona vikala upomoć, zovite policiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    6. decembar 2021 | 19:01

    Danas se preko medija kreira jedna slika o zenama, da su sve ko starlete ili prostitutke,kroz razna rijalitija i emisije,tako da je postena neka devojka,zena u vrlom teskom polozaju drustveni predrasuda koje covek kreira kroz medije

  • Ćoravi

    6. decembar 2021 | 18:48

    pani je ni koga ubijo.Gdejetu prawda nego za ubictvo dobije po 3 godine jeriz badne daje ne srecan slucaj okolnosti a ovaj za obicne ba tine 7god.Gdeje tu pravda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA