≫ 

Četvorica optužena za teško ubistvo: Pretukli profesora jer je zvao policiju zbog kršenja mera

Profesor je zadobio teške povrede uključujući prelom slepoočne kosti i razdor vena s krvarenjem u mozgu, a od tih povreda je preminuo u bolnici sutradan

  • 1
Tuča, pesnica, napad

Foto-ilustracija: Shutterstock

Županijsko državno tužilaštvo u Varaždinu je 25. novembra, nakon provedene istrage, podiglo pred Županijskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv četvoro hrvatskih državljana, a na teret im se stavlja krivično delo teško ubistvo.

U pitanju je ubistvo profesora engleskog Nine Čengića (35). Okrivljeni se terete da su 29. maja 2021. oko 4 sata, na ulici ispred prostorija jedne ustanove u Varaždinu, iz osvete prema 35-godišnjaku jer je prethodno pozvao policiju i prijavio kršenje epidemioloških mera u prostoru ustanove, počinili to krivično delo.

- Nakon što su policijski službenici otišli budući da im niko iz prostorija ustanove nije otvarao vrata, prvookrivljeni 29-godišnjak je snažnim udarcem šakom u glavu oborio profesora na tlo a zatim je nastavio da ga udara rukama, nogama i drvenom palicom, u čemu su mu se pridružili i ostali okrivljeni - Piše u saopštenju, prenosi Večernji list.

U saopštenju se dodaje da su mu naneli brojne udarce rukama i nogama po glavi i telu i udarali ga sve dok se nije prestao da se pomera.

Profesor je zadobio teške povrede uključujući prelom slepoočne kosti i razdor vena s krvarenjem u mozgu, a od tih povreda je preminuo u bolnici sutradan.

Video: Stravične scene u autobusu: Vozač psovao i izbacio putnicu bez maske

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    7. decembar 2021 | 07:49

    Nemoguce da su tako svirepi bezdusni krvnici evropske komsije hrvati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA