Bizarna nesreća kod Donjeg Miholjca: Praznio septičku jamu, pa ostao bez ruke

Mašina je čoveka celog omotala, ima sreće da je živ

  • 0
Sanitet, ambulantna kola hitna pomoć, Tiršova - Univerzitetska dečja klinika bolnica Foto: Milena Đorđević

Jedna osoba teško je povređena u Hrvatskoj prilikom pražnjenja septičke jame. Policijska uprava osječko-baranjska saopštila je da je u utorak na širem području grada Donjeg Miholjca na poljoprivrednoj farmi radnik (58), pomoću traktorske pumpe ispumpavao septičku jamu i tom prilikom se teško povredio.

Muškarcu je u jednom trenutku rotirajući kardan zahvatio odeću i delove tela i teško ga povredio.

- Pružena mu je pomoć u KBC Osijek, gde je utvrđeno da je u ovoj nesreći zadobio teške telesne povrede, gubitak ekstremiteta - navodi se.

Nadležnom državnom tužilaštvu policija je podneti izveštaj.

Kako nezvanično saznaje Dnevnik.hr muškarac je ostao bez jedne podlaktice, a ima sreće da je živ jer ga je kardan mašine obmotao celog u deliću sekunde. Mašina mu je zahvatila deo odeće, a izvor lista ističe da je zima jako opasna sezona za ovakve radove jer su ljudi odeveni u debele stvari, a takve mašine su veoma snažne i mogu da zahvate deo odeće, pogotovo ako nešto sa nje visi.

- Kardan savija i čelik, jako je opasan. Sreća da je živ - rekao je izvor koji poručuje svima koji rade s takvim mašinama da budu oprezni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA