≫ 

Bivši učesnik poznate TV emisije u Hrvatskoj uhapšen zbog sumnje da je davio dete

Dete nije imalo vidljive telesne povrede, ali su pregledom utvrđene posledice koje ukazuju na utapanje

  • 0
Markov trg, hrvatska policija Foto: Tanjug/AP

Zbog sumnje nasilja u porodici policija je u utorak tragala za Marijem Usanovićem (32) iz Klisa u Hrvatskoj. On je u večernjim satima uhapšen nakon višesatne potere u kojoj je bio angažovan veći broj pripadnika policije.

Kako saznaje Slobodna Dalmacija, prijavu o sumnji za krivično delo podnela je bolnica nakon što je na hitni prijem dovedeno dete kojem je bila potrebna lekarska pomoć.

Dete nije imalo vidljive telesne povrede, ali su pregledom utvrđene posledice koje ukazuju na utapanje. Odmah je obaveštena policija koja je otišla na adresu stanovanja osobe za koju se sumnja da je odgovorna za navedeno zdravstveno stanje deteta.

- Osoba koja se dovodi u vezu s ovim događajem kao osumnjičeni je Mario Usanović rođen 1989. godine koji je dolaskom policijskih službenika na adresu stanovanja na Klisu pobegao u nepoznatom pravcu i policija sada traga za njim. Osoba je u trenutku bega bila obučena u zelene maskirne pantalone, crne čizme i bio je bez majice - objavili su iz PU splitsko-dalmatinske u trenutku kada su za njim još tragali.

Mario Usanović Foto Pu Splitsko dalmatinska Foto: Pu Splitsko dalmatinska

Potvrdili su kako je na hitnom prijemu doneto dete kojem je bila potrebna lekarska pomoć. Nakon što je dobilo potrebnu lekarsku pomoć, smešteno je u bolnici i nalazi se van životne opasnosti.

- Molimo građane da ako uoče muškarca koji je u begu da mu ne prilaze i da o tome odmah obavijeste policiju na broj 192 - naveli su iz PU splitsko-dalmatinske u trenutku dok je Usanović još bio u begu.

Uhvaćen je u šumi na Klisu, nakon što su ga okružili policajci. U trenutku hapšenje nije bio naoružan, ali mediji prenose da se opirao i da je savladan uz pomoć sredstava prisile.

Kako prenose hrvatski mediji, osumnjičeni je pre četiri godine bio je učesnik u RTL-ovoj dokumentarnoj sapunici "Samo nebo zna" u kojoj se s još petoricom kandidata borio za naklonost jedne devojke. Tada je Mario za sebe kazao da živi u Splitu i radi u ratnoj mornarici.

Naveo je da se bavi bodibildingom i borilačkim sportovima, kao i boksom. Osim bavljenja sportom, u slobodno vreme je dresirao svog psa, izjavio je.

Policiji je ranije poznat po prijavi za dilovanje. U 2018. godini uhapšen je sa spidom i ekstazijem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA