≫ 

“Za deset minuta će doći do masakra”: Dojava o bombi prekinula nastup srpske pevačice u Doboju

Dojava o bombi primljena je oko 23.50, a za sada nepoznata osoba obratila se rečima da je postavljena eksplozivna naprava u lokal, te da će “za deset minuta doći do masakra”

  • 3
Policija, republika srpska, BIH Bosna, Bosanska policija,  Bosnian,police Republic Srpska Foto-ilustracija: SB Photography/Alamy/Profimedia

Policija u Doboju pokrenula je istragu nakon što je nepoznata osoba sinoć prijavila da je postavljena bomba u dobojskom lokalu.

U lokalu je bio zakazan nastup pevačice iz Srbije.

Dojava o bombi primljena je oko 23.50, a za sada nepoznata osoba obratila se rečima da je postavljena eksplozivna naprava u lokal, te da će “za deset minuta doći do masakra”.

- Po navedenoj prijavi postupili su policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, Policijske stanice za bezbednost saobraćaja Doboj i Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj koji su odmah izašli na mesto prijave, te evakuisali sve prisutne. Obavljenim protivdiverzionim pregledom objekta utvrđeno je da se radilo o lažnoj dojavi – saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

O slučaju je obavešten dežurni tužilac Okružnog javog tužilaštva Doboj.

Policijska uprava Doboj ujedno je apelovala na građane da na ovaj način ne zloupotrebljavaju policiju i druge subjekte koji postupaju po ovoj vrsti dojave, te su istakli da svako lažno prijavljivanje krivičnog dela predstavlja krivično delo, za koje je predviđena novčana kazna ili kazna zatvora.

Video: Stanje na aerodromu Nikola Tesla posle dojave o bombi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neredite

    9. decembar 2021 | 11:35

    registrovanje mobilnih kartica pa da vidimo hoce li onda biti takvih junaka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA