U kanjonu Rječine nađen leš muškarca: Sumnja se da je u pitanju mladić koji je nestao na Novu godinu

Tek po obavljenoj identifikaciji moći će da se potvrdi ili opovrgne da li se  radi o muškarcu za kojim se danima tragalo

  • 1
Les, mrtvak, mrtvacnica, mtrav covek Foto-ilustracija: Shutterstock

Tokom velike akcije pretraživanja kanjona Rječine pronađeno je telo za sada nepoznatog muškarca, potvrđeno je iz PU primorsko-goranske za Novi list.

Na mestu pronalaska još uvek traje uviđaj, a za sada se ne može sa sigurnošću reći da li je u pitanju nestali Petar Vizintin.

Međutim, u izjavi za Novi list, sestra nesretnog mladića Anamarija Vizintin potvrdila je da se na žalost radi o njenom bratu i dodala da će se detaljnom policijskom istragom i rezultatima autopsije doći do detalja stradanja nesrećnog mladića.

Preminulog su pronašli službenici policije i HGSS-a koji su u potragu za nestalim Vizintinom krenuli u 9.30, a prema informacijama iz policijske uprave, oko 11.30 su našli mrtvog muškarca.

Tek po obavljenoj identifikaciji moći će da se potvrdi ili opovrgne da li se  radi o muškarcu za kojim se danima tragalo. Ostaje takođe da se utvrdi i uzrok smrti.

Podsetimo, muškarcu se svaki trag i glas gube 1. januara u jutarnjim časovima u riječkoj Ružićevoj ulici, danima se tražilo po svim napuštenim delovija Rijeke.

Video: Išli smo putem kojim se kretao Matej Periš pre nego što je nestao: Rekonstrukcija iz prvog lica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nena

    17. januar 2022 | 12:11

    Zašto se za Petra ne izlazi u javnost i ne prave pretpostavke kao za Mateja?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA