≫ 

Šta je s maloletnicima? Dečaci šipkama i ciglama oštetili 10 vozila u Istri

Četvorica maloletnika su osumnjičeni da su od 1. do 9. januara na parkingu šipkama, ciglama i prahom iz vatrogasnog aparata oštetili 10 vozila

  • 3
Policija, policijski automobil, svetla, rotacija

Foto: Shutterstock

Četvoro maloletnih hrvatskih državljana u uzrastu od 14 i 15 godina šipkama, ciglama i prahom iz vatrogasnog aparata oštetili su deset vozila u mestu Buje u Istri čime su pravnu osobu iz Buja oštetili za nekoliko desetina hiljada kuna, izvestila je u ponedeljak istarska policija.

Bujska policija je sprovela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je četvoro maloletnih hrvatskih državljana počinilo krivično delo oštećenje tuđe stvari, navodi Hina, prenosi Fenix magazin. Oni su osumnjičeni da su od 1. do 9. januara na parkiralištu u Digitronskoj ulici u Bujama šipkama, ciglama i prahom iz vatrogasnog aparata oštetili 10 vozila.

Protiv maloletnika se podnosi krivična prijava nadležnom državnom tužilaštvu za mlade. Budući da je jedan od maloletnika kod sebe imao tri tzv. džointa, policija će protiv njega podneti optužni predlog nadležnom sudu radi počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zloupotrebe droga.

Video: Tinejdžeri svake subote lome brisače, antene i oštećuju kola u Karađorđevoj: Bruka i sramota

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • X

    18. januar 2022 | 00:28

    sta ce biti?!??! unistili ste svojim kradjama zivote njihovih roditelja obezvredili sve sto mrda u drzavi a hoce neko da deca budu ispravna.. ne ide to tako

  • 534

    18. januar 2022 | 03:13

    Kad ti istorija počinje 1991 onda ti se ulice po digitronu zovu.

  • Crnogorac

    17. januar 2022 | 23:52

    Loša gudra, nemaju para pa kupuju smeće...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA