≫ 

Hrvatsku carinici šokirani: U prtljažniku pronašli sakrivenog prepariranog mrkog medveda i još jednu lobanju

Takođe, pronađena je i lobanja mrkog medveda

  • 0

Carinski službenici Službe za mobilne jedinice Slavonski Brod pretragom ličnog vozila na području RGP-a Slavonski Brod i luka Slavonski Brod pronašli su sakrivenog prepariranog mrkog medveda i lobanju mrkog medveda.

- Srovodeći pojačane mere nadzora carinski službenici Područne jedinice - Službe za mobilne jedinice Slavonski Brod 15. januara 2022. izvršili su pretragu ličnog vozila koji je prelazio preko graničnog prelaza Slavonski Brod.

- Tom prilikom pronađena je roba sakrivena u prtljažniku i u kabini vozila, koja je predmet zabrana ili ograničenja, a radilo se o CITES konvencijom zaštićenoj divljoj vrsti ili njenim delovima koja nije bila prijavljena carinskim službenicima - navodi Carinska uprava.

Pretragom ličnog vozila je pronađen jedan preparirani mrki medved i jedna lobanja mrkog medveda. Protiv osumnjičenog podnesen je prekršajni nalog i izrečena novčana kazna u iznosu od 18 hiljada kuna.

Video: Nesvakidašnji prizor u Vojislava Ilića: Auto na putu, a u gepeku ovca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA