≫ 

Užas u Hrvatskoj: Kanađanina u hostelu zatočio, vezao i opljačkao, polugo molio ljude za pomoć

Vidno istraumiran, vezanih ruku, go i bos, samo u gaćama i crnoj majici, stajao je na semaforu pored pulske pošte i molio prolaznike za pomoć

  • 2
otmica ruke, vezan, kanap

Foto-ilustracija: Shutterstock

Tokom noći sa subote na nedelju 36-godišnji Kanađanin, koji je odseo u jednom pulskom hostelu, proživeo je traumatično iskustvo nakon što ga je 22-godišnjak zatočio, zlostavljao i opljačkao preteći mu pištoljem, prenosi Glas Istre.

Oba muškarca su, naime, boravila u istom hostelu, jedan kao turista, dok je za drugog poznato tek da je otpre dobro poznat policiji.

Kako nezvanično saznaje Glas Istre, Kanađanin je spavao, a kada se probudio usred noći video je u sobi čoveka kako mu pretura po stvarima.

Kad je lopov primetio da se Kanađanin probudio, zapretio mu je pištoljem, vezao ga i, nakon što mu je uzeo mobilni telefon i bankovnu karticu, ostavio ga.

Kanađanin je uspeo da izađe iz hostela, te je u potrazi za pomoći izašao na pulski Bulevar. Vidno istraumiran, go i bos, samo u gaćama i crnoj majici, stajao je na semaforu pored pulske pošte i molio prolaznike za pomoć.

Ruke su mu bile vezane i čvrsto stegnute telefonskom žicom. Ipak, jedna sugrađanka, koja je oko 6.30 časova krenula na posao, pomogla je nesrećnom strancu, pokrila ga, pozvala policiju i čekala na njihov dolazak.

Video: Pula: Sin ubio majku i oca, tragedija se dogodila u mirnom, porodičnom delu grada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baja

    24. januar 2022 | 11:54

    Narkici na divljem zapadu, negde se mora doc do pare i dozica. Kakva Rep. takav zakon i pojedinci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA