≫ 

Poznanici se zajedno opijali, pa posle svađe, jedan izboden: "Sam je pao na nož"

Za ubistvo Alena B. (54) u Zagrebu osumnjičen je Marko K, poznanik ubijenog

  • 0
Markov trg, hrvatska policija Foto: Tanjug/AP

Svađa iz još nerazjašnjenih razloga, pojačana velikom količinom alkohola, najverovatniji je motiv ubistva 54-godišnjeg Alena B, čije je beživotno telo pronađeno u ranim jutarnjim satima u nedelju u napuštenoj kući u Prozorskoj ulici u Zagrebu, navodi Jutarnji list.

Policija je, kako se nezvanično saznaje, završila kriminalističko istraživanje zbog ovog ubistva, za koje sumnjiče Marka K, inače poznanika ubijenog Alena B. s kojim je te večeri zajedno boravio u kući u Prozorskoj ulici, gde su pili. Uz prijavu za krivično delo ubistva Marko K. je predat pritvorskom nadzorniku zagrebačkog Županijskog državnog tužilaštva.

Kako se nezvanično saznaje, Marko K. je potvrdio kako s ubijenim zaista jeste u noći na nedelju boravio u kući u Prozorskoj ulici koju je Alen B. navodno ilegalno koristio kao dom i da su zajedno pili. U jednom trenutku čak su otišli do obližnjeg kioska kako bi kupili još pića posle čega su se vratili u kuću i nastavili da piju.

Ali, tvrdi da ga on nije ubio, već je Alen B. sam pao na nož.

Policija sumnja kako je u ranim jutarnjim satima između njih dvojice došlo do svađe koja je rezultirala ubistvom, a navodno je Marko K. u jednom trenutku rekao da odlazi, a Alen B. mu nije dao. Ali, u priču Marka K. posumnjali su iz još jednog razloga. Naime, Alen B. je imao dve ubodne rane u grudi, a ne jednu, što priču da je sam pao na nož čini prilično neuverljivom.

Video: Radile cevi i sevali noževi: Opšta tuča bandi u Mađarskoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA