≫ 

Tragedija u Gračanici: Ušao u zapaljenu kuću da iznese ušteđevinu, ugušio ga dim

Na mesto događaja upućeni su vatrogasci koji su uspeli da ugase požar, ali si pronašli i beživotno telo muške osobe starosti 80 godina

  • 1
Bugarska vatrogasci Foto-ilustracija: Profimedia/GeorgiD/Alamy

Stariji muškarac inicijala A. D. preminuo je od posledica gušenja dimom nakon što je u njegovoj porodičnoj kući izbio požar u naselju Gornja Orahovica u Gračanici.

Portparolka Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić za Klix.ba je potvrdila da je njihovim službenicima danas u 12:15 sati prijavljeno izbijanje požara u kući koja se nalazi u naselju Gornja Orahovica.

Na mesto događaja upućeni su vatrogasci koji su uspeli da ugase požar, ali si pronašli i beživotno telo muške osobe starosti 80 godina.

Kapidžić navodi da je smrt konstatovao dežurni lekar, a uviđaj će na mestu događaja izvršiti pripadnici Odeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Gračanica i inspektor protivpožarne zaštite, kako bi tačno utvrdili razlog izbijanja požara.

Prema tvrdnjama pripadnika Pofesionalne vatrogasne jedinice iz Gračanice, u vreme izbijanja požara nesrećni muškarac se nije nalazio u kući, ali je kako bi izvukao novac ušao u unutaršnje prostorije. Međutim, nedugo nakon toga preminuo je usled prekomernog udisanja ugljenmonoksida.

Video: Požar na Novom Beogradu: Crni dim i plamen kuljaju kroz prozor zgrade na 16. spratu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sexo

    25. januar 2022 | 23:44

    Ti muslimani sa tih karajeva oko Gracanice su mnogo vrijedni i poslovni ljudi, zao mi covjeka jer je posten bio 100%

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA